Avstämning

Skönt att börja veckan med en avstämning. Möte med mig själv. Hur mår (hela) kroppen idag? Yinyogan är ett skönt pass med djupa stretchingar. Att ge efter och gå så långt in i all denna bindväv somhåller ihop kroppen, är nyttigt. Instruktören leder oss på en resa genom våra mest ihopsnörda kroppsdelar. Jag öppnar upp och låter gå. Släpper taget om det som håller mig tillbaka. Kommer i kontakt med känslor som ligger där i djupet av mig själv. Jag slutar tänka för en stund och låter tårarna komma under sista avslappningspositionen. Tårarna får också ta plats. Jag tillåter mig vara mig själv. Det finns inget som hindrar och jag behöver inte förklara något.

Det är första gången jag går från gymet lite nedstämd istället för fylld med kraft. Sånt är livet, det är helheten. För att bli påfylld bör man ju tömma ur det som inte längre tjänar något syfte.

Jag släpper spänningarna för att kunna finna den ursprungliga rörelsen och kraften i kroppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *